Renault Master L3H2

Renault Master L3H2*

Renault Master L3H2 pomiče granice na najvišu razinu. Učinkovitost, štedljivost, pouzdanost i ugodan za uporabu, omogućuje lakše obavljanje svakodnevnog posla.

Optimalna preglednost, komande na dohvat ruke, prilagodljiv položaj za vožnju, mnogobrojna i pristupačna mjesta za odlaganje, sve u kabini odaje dojam proifesionalnosti i prostrana svijetla i udobna kabina jamči ugodan boravak i vožnju koja ne umara.

Citroen jumper L4 H3 najam teretnih kombija

Tehnički podaci:
Broj osoba: 2+1
Kapacitet: 13 CBM
Nosivost: 1400 kg
Mjenjač: ručni
Klima: da

Renault Master L3H2 svojim širokim otvorima straga i sa strane, optimalnom teretnom površinom i do 12 prstenova za pričvršćivanje tereta, čine ga jednim od najboljih kad je riječ o sposobnosti prijevoza tereta.

Utovar i istovar lakši su zahvaljujući lakšem pristupu. Širina između koševa blatobrana iznosi čak 1,38 m ( jednostruki kotači), a otvor bočnih vrata 1,27 m. Njegova stražnja samoblokirajuća vrata mogu se otvoriti do kuta od 270 stupnjeva.

Renault Master L3H2 - rezerviraj najam ili nazovi 091 161 44 44

  Vaše ime*:

  Vaš Email*:

  Odaberite kombi*:

  Početak transfera:
  Kraj transfera:

  Poruka

  Centar za postavke privatnosti

  Koristimo kolačiće

  Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

  Što je kolačić?
  Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
  Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

  Kako onemoguciti kolačiće?
  Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
  Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

  Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
  Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

  Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
  Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

  Dodatne informacije
  Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
  http://www.allaboutcookies.org/
  http://www.youronlinechoices.eu/
  http://www.aboutads.info/choices/